Dobd fel a szobádat ezzel a Fortnite lámpával!

Dobd fel a szobádat ezzel a Fortnite lámpával!

Ha te is nagy rajongója vagy a méltán híres Battle Royale játéknak, akkor a webshopunkban remek kiegészítőket találsz, amikkel menőbbé varázsolhatod a szobádat vagy az íróasztalodat. Amellett, hogy királyul néznek ki, mindig emlékeztetni fognak a játékból ismerős momentumokra és remek emlékeket idézhetsz majd fel, ahányszor csak rájuk nézel.

Ezek közül emelném ki ezt a praktikus éjjeli lámpát. Lefekvés előtt még rákacsinthatsz kedvenc Fortnite karakteredre vagy jót mosolyoghatsz a loot lámán.

A legjobb, hogy beépített ébresztőórával is rendelkezik, így este a kedvenc játékoddal feküdhetsz, reggel pedig azzal kelhetsz. Reggelente nagyon fontos, hogy jól indítsuk a napot és valami kellemes gondolattal keljünk. Sokkal jobb lesz úgy ébredni, hogy a számodra kedves hobbira gondolsz, mint egy stresszes dolgozatra.

Ha annyira nem éled a kocka alakú Fortnite lámpát, akkor éjjeli fénynek választhatsz ezekből a LED világítású szobrokból is. Megtalálod a modellek között a kedvenc fegyvereidet, király skineket vagy akár a Fortnite logót is. A lámpa színe folyamatosan változik, ezért garantált az izgalmas háttérvilágítás. Napközben pedig a szobor epik dísze lehet az íróasztalodnak.

Bármelyik Fortnite lámpát választod, egészen biztos, hogy a szobád egyik legkirályabb dísze lesz, amire elégedetten sandíthatsz rá nap, mint nap.

Mutasd a terméket!

Kapcsolódó termékek