Ismerd meg a prémium minőségű GameSir T1s kontrollert!

Ismerd meg a prémium minőségű GameSir T1s kontrollert!

Egy jó gamepad nagyságrendekkel jobbá teheti a játékélményt legyen szó platformerekről, autóversenyekről, FPS vagy akár verekedős játékokról. Azonban nem mindig egyszerű a választás, hiszen a webshopok „polcai” szinte roskadoznak ezernyi gyártó különféle modelljei alatt.

Hogy megkönnyíthessük a választást, szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy széles körben kedvelt és elismert, prémium minőségű joypad-et. A GameSir T1S kontroller kényelmes használatot és kiváló játékélményt biztosít nem csak PC-n, de akár mobilon is.

Első ránézésre látszik, hogy az inspirációt a PlayStation DualShock 4 kontrollerek adták, így a fogása ismerős lesz azoknak, akik szoktak PlayStation-ön játszani. A megfelelő súlyozás és a kiváló minőségű alapanyagok azonban azok számára is kényelmes használatot biztosítanak, akik még sosem fogtak a kezükbe kontrollert. A markolatot egy puhább, bőrszerű gumiréteg borítja, ami stabil fogást kölcsönöz a kontrollernek a legintenzívebb játék közepette is.

Természetesen az irányítást sem felejthetjük ki, ha gamepadról van szó. Az 360 fokos, holtzóna nélküli analóg stickek mellett megtalálhatóak az L3 R3 gombok és a kereszt alakú D-pad is. A színes LED háttérvilágítással rendelkező XABY kiosztású gombok gyorsan és simán reagálnak, a beépített kettős vibrációs motorok pedig még teljesebbé teszik a játék élményét.

A kontroller elsődlegesen az X-input API-t használja, így kompatibilis bármelyik PC-vel, de akár SteamOS-sel vagy PlayStation 3-mal is. Másik nagy előnye, hogy mobilos játékokkal is használhatod. A GameSir kontrollere teljes Android és részleges iOS támogatással rendelkezik.

A mobil játékosok számára külön kinyitható karral rendelkezik a T1s, ami stabilan tartja majd a telefonodat akkor is, ha a játék hevében hirtelen mozdulatokat teszel. Az állítható tartó 3,5 és 6 inch között bármilyen telefont képes dokkolni és a komfortosabb használat érdekében az egész kar 110 vagy 150 fokban dönthető.

Érdekesség még az egér mód, aminek köszönhetően a stickek és a gombok segítségével akár böngészhetsz is, anélkül, hogy fel kéne kelned a kanapéról.

A más kütyükkel való kapcsolódást vezetéken vagy Bluetooth 4.0-án keresztül is megoldhatod. A GameSir T1s verziója azonban saját USB kulccsal rendelkezik, amit csatlakoztatva egy 2,4 Ghz-es input lag nélküli, privát csatornán kommunikálhatsz a géppel.

Közel 20 órás üzemideje teszi még vonzóbbá a mobiljátékosok számára, de otthon is jó szolgálatot tehet, ha egy-egy hosszabb játékalkalom után elfelejtenéd feltölteni. Az akkumulátorok hosszabb működési idejét a stand-by és az automatikus leállás is funkciók is segítik.

Összességében egy kiváló minőségű, korrekt árral rendelkező kontrollerről van szó, aminek nem csak a fogása kényelmes, de első osztályú élményt nyújt játék közben is.

Mutasd a terméket!