Megérkezett a Fortnite Monopoly

Megérkezett a Fortnite Monopoly

Úgy néz ki, hogy a társasok nagy klasszikusa a Monopoly újabb családtaggal bővül. A Monopoly franchise méltán híres a különböző filmek, sorozatok vagy játékok köré épülő egyedi kiadásairól. Csak néhány az általuk feldolgozott témákból: Star Wars, Skyrim, Stranger Things, Rick & Morty, Pokemon, Game of Thrones, Deadpool. Idén ősszel pedig végre mindannyiunk kedvenc battle royale játéka a Fortnite is megérkezett a Monopoly világába!

Lássuk, hogy miben nyújt mást ez a társas, mint a korábbi kiadások? Nem egy egyszerű kinézet váltásról van szó ugyanis. A Hasbro egy megváltoztatott játékmenettel rukkolt elő, ami meglepő mód sokkal közelebb áll a Fortnite Battle Royale játékhoz, mint azt egy Monopoly társastól várnád.

A játékpénzeket ezúttal életpontok váltották fel és az eredeti videojátékhoz hasonlóan a menetet az nyeri, aki utóljára életben marad.

Megszokhattuk, hogy a limitált kiadású Monopoly társasokban a bábúkat az adott franchise szereplői inspirálják. Nincs ez másként most sem: 27 különböző karakter közül választhatunk. Elsőre túlzásnak tűnhet, azonban ez nyilvánvalóan a játék készítőinket tisztelgése a Fortnite közösség számára oly fontos skinek előtt.

Természetesen a pályáról sem hiányozhatnak az Epic Games játékából ismerős helyszínek, de ez még mindig nem minden. Nincs battle royale játék a vihar nélkül. Újabb játékmenetbeli érdekesség, hogy amikor áthaladsz a start mezőn, húzhatsz egyet a vihar kártyák közül, amikkel sebzést oszthatsz ki a játékosok között.

A loot chest kártyák, a falak és az akció kocka pedig még tovább fokozzák az izgalmakat és segítenek felvenni a harcot a többiekkel.

A társast 2-7 ember játszhatja egyszerre és 13 éves kor felett ajánlják. Ez a limitált kiadás egyedi darabja lehet Fortnite gyűjteményednek. A két jól ismert játék szerelemgyermeke ahhoz is kitűnő választás lehet, hogy összehozza a család idősebb és fiatalabb tagjait.  Egy-egy balul sikerült meccs után pedig igazi felüdülés lesz elszakadni a képernyő elől és összeülni a haverokkal egy kis asztali mókára.

Mutasd a terméket!

Kapcsolódó termékek